torstai 19. marraskuuta 2009

19.11. Salacola


Saavuin Herukkaan etuajassa kun kuulin, että veljeni lapsineen, sekä ystäväni Ville Ranta olivat jo siellä. Yritin piilottaa cocacolalight-puilloni jääkaapiin, mutta kun olin syömässä kahdesti lämmitettyä kinkkupastaa Ville Ranta löysi piilopulloni. Hämmästyin Ville Rannan kyvystä löytää piilotettuja asioita.

Taiteelisen osuuden selitys
Tässä blogimerkinnässä olen käyttänyt hieman erikoisempaa magneettitaulupiirrosta tuodakseni sisältöpainotteisen ja verbaalisesti iloittelevan taieeni, pohdiskelevalla ja rohkeasti kantaaottavalla asenneteella, myös magneettitalupiiroksien ystävien keskuuteen. Näin ehkä saamme myös vaikeaan filosofiseen ja teologiseen tematiikkaan vihkytymättömät magneettipiirosten ystävät, pohtimaan tällaisia kysymyksiä.

jälkikirjoitus: Vaikka ystäväni Ville Ranta joskus leikillään muuta väittääkin tarkoitukseni ovat vilpittömät, eikä tavoitteenani ole
maine, kunnia tai kordelinin säätiön kannustuspalkinnot.

Ars gratia artis

2 kommenttia:

  1. Sangen mukavaa että myös magneettitaulupiirrosten ystävät huomioidaan, kerrankin!

    VastaaPoista
  2. Sangen mukavaa että magneettitalupiirrosten ystävät ovat nyt saavuttaneet Tapani Saraste ja Ville Ranta - blogin ja uskaltautuvat, vaikkakin näin ananyymisti, sitä kommentoimaan.

    VastaaPoista